UP Nieuws

UP breidt uit naar India

Februari 2024

We zijn zeer verheugd dat we onze gedachten over het herdefiniëren van de traplift konden delen in Elevator World India en dat we de geschiedenis en de ontwikkeling van UP Stairlift in de loop der tijd konden delen.

Klik hier om het volledige artikel te lezen op pagina 56-58 van de pdf.

Februari 2024
Januari 2024

UP op de Chinese televisie

Januari 2024

Tijdens de 9e China International Silver Industry Exhibition maakte CCTV (Chinese televisie) een item over de beurs en wij waren erbij!   

UP Stairlift Straight - nu verkrijgbaar!

December 2023

De UP Stairlift Straight is nu verkrijgbaar! Alle functies – zoals intercom, automatische draaistoel boven en onder, WiFi en automatische voetsteun – die u op de traplift met bochten hebt, zijn ook inbegrepen op de rechte traplift. Bovendien zijn alle onderdelen, behalve de motor zelf, volledig uitwisselbaar tussen de gebogen en rechte traplift.

De UP traplift is uniek in zijn soort.

December 2023
Mei 2023

En de winnaar is...

Mei 2023

…UP Traplift van DeVi-Stairlifts!

We zijn erg trots dat we op 25 mei tijdens de 11e Asia Pacific Eldercare Innovation Awards de prijs voor ‘Innovatie van het jaar – Hulpmiddelen voor wonen (meubilair)’ hebben ontvangen. De finalisten en winnaars werden geselecteerd door een panel van vooraanstaande juryleden die enkele van de meest prominente bedrijven in de industrie vertegenwoordigen. Bedankt voor de erkenning!

Magnetische sleutel nu beschikbaar

Mei 2023

De joystick op de armleuning van de UP Traplift is ook verkrijgbaar met een magnetische sleutel om onjuist gebruik te voorkomen. De lift werkt dan alleen als de magnetische sleutel op de joystick zit.

U kunt de joystick met magnetische sleutel bestellen in de UP webshop (artikelnummer: UP000128)!
Mei 2023
Mei 2023

Finalist 11e Asia Pacific Eldercare Innovation Awards!

Mei 2023

De UP Traplift is genomineerd in de categorie ‘Innovatie van het jaar – Assistive Living (meubilair)’ voor het beste ondersteunende woonmeubilair dat ageing-in-place en onafhankelijkheid voor oudere volwassenen ondersteunt.

UP naar de finale op 25 mei!

Harmar Mobility exclusieve distributeur USA

April 2023

Geweldig nieuws! De eerste order aan Harmar Mobility LLC is verzonden. We zijn er trots op dat zij nu onze exclusieve distributeur voor de USA zijn. Bedankt Harmar voor jullie vertrouwen en enthousiasme!

We kijken uit naar het begin van een nieuwe weg naar boven.

April 2023
April 2023

EN81-40:2020 gecertificeerd

April 2023

Klaar en goedgekeurd! Vanaf 15 april 2023 moeten alle trapliften voldoen aan de nieuwe Europese EN81-40:2020 voorschriften. Het goede nieuws is dat de UP Traplift al een jaar aan deze nieuwe voorschriften voldoet.

Dit betekent dat al onze UP Trapliften aan de volgende eisen voldoen:

✅Stoelnivellering om te voorkomen dat de stoel kantelt
✅Veiligheidsgordel met een interne veiligheidsschakelaar die voorkomt dat de klant de lift gebruikt wanneer de gordel niet wordt gebruikt
✅Veiligheidsschakelaars in de armleuningen die voorkomen dat de traplift rijdt wanneer één of beide armleuningen zijn opgeklapt
✅Noodknop om de traplift in geval van nood te stoppen
✅Ingebouwde intercom om in geval van nood contact op te nemen met de servicedesk
✅Besturingssysteem volgens IEC 61508: 2010

Naast EN81-40:2020 voldoet de UP Traplift ook aan de Canadese en Amerikaanse voorschriften (CSA ASME). 

De veilige weg UP met de UP Traplift!

Rehacare 2022

September 2022

Tijd om terug te blikken op de Rehacare 2022. Wat een geweldige week met veel belangstelling voor de unieke UP Traplift. We hebben eindelijk de kans gehad om in het echt met onze bezoekers te communiceren en de UP Traplift en zijn functies te laten zien. Op naar meer geweldige evenementen!

September 2022
September 2022

Winnaar SilverEco Award

September 2022

Wij zijn zeer trots om de SilverEco & Aging Well International award te hebben mogen ontvangen tijdens de Silver Night in Cannes in september. Het was een eer om de vertegenwoordiger van Nederland te zijn en deze prijs persoonlijk in ontvangst te nemen.

Meet UP op de Rehacare

September 2022

Ontmoet UP op de Rehacare in Düsseldorf!

Wij zullen aanwezig zijn van 14 t/m 17 september 2022, stand 6B11 om u persoonlijk alles te vertellen over de UP Traplift. Wil je met ons kennismaken?

Stuur een e-mail naar info@devi-stairlifts.com en plan nu uw afspraak. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

September 2022
Juli 2022

EN 81-40:2020 Certificaat

Juli 2022

Naast de EN 81-40:2008 certificering zijn we erg trots om aan te kondigen dat we nu ook de EN 81-40:2020 certificering hebben ontvangen.


Veiligheid en betrouwbaarheid staan ​​voorop bij de UP Traplift!

Nieuw jaar, nieuw pand

Januari 2022

We zijn verhuisd naar een nieuw en groter pand. Om aan de toenemende vraag te voldoen én ruimte te maken voor de productie van de rechte traplift.

Nieuwe locatie vanaf 1 Januari 2022: De Veken 250, 1716 KJ Opmeer, Nederland. Alle andere contactgegevens blijven hetzelfde.

We verwelkomen u graag in ons nieuwe pand. 

Januari 2022
December 2021

De nieuwe UP Remote Control 2.0

December 2021

Introductie van de nieuwe UP Remote Control 2.0!

Eenvoudig te bedienen en ligt prettig in de hand door het slanke ontwerp. Beweeg de knop gewoon omhoog of omlaag, geen kracht nodig! Nu verkrijgbaar in onze webshop.

Nieuwe software versie op alle nieuwe UP Trapliften

September 2021

Met onze ervaring van de afgelopen twee jaar en de feedback van onze dealers hebben we de software geoptimaliseerd om het installatieproces en de prestaties van de UP Traplift te verbeteren. Als onderdeel van deze nieuwe software hebben we ook de configuratie-app geoptimaliseerd. Alle trapliften geleverd vanaf 6-9-2021, zijn compatibel met versie 10 van de configuratie-app.

De nieuwe app wordt geleverd met een verbeterde gebruikerservaring, veiligheidsoptimalisatie, meerdere talen en een registratieknop.

September 2021
Augustus 2021

Finalist 9e Asia Pacific Eldercare Innovation Awards

Augustus 2021

Wij zijn een trotse finalist met de UP Traplift in de categorie ‘Innovatie van het jaar – Product’ voor de beste productimplementatie die verbetering van de kwaliteit van leven voor oudere volwassenen aantoont. De virtuele jurering vindt plaats van 5 – 7 oktober 2021 in combinatie met het World Aging Festival (Hybrid Edition) dat dit jaar van 1 – 20 oktober plaatsvindt met meer dan 170 sprekers uit 35 landen.
De Asia Pacific Eldercare Innovation Awards erkennen en eren organisaties die zich inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van leven, zorg en geluk voor onze ouderen door middel van hun innovaties in business, bedrijfsvoering en zorgverlening. Dit jaar zijn er in totaal meer dan 200 inzendingen ontvangen en hebben wij de finaleronde van de OSCARS van de ouderenzorgsector gehaald!

Nieuw: configurator app

Januari 2021

De nieuwe en verbeterde configurator app is vanaf nu beschikbaar voor alle nieuwe UP trapliften! De nieuwe app is gebruiksvriendelijker en heeft o.a. een vereenvoudigde WiFi-verbinding en stabiele VoIP-verbinding. 

Januari 2021
December 2020

UP Stairlift USA

December 2020

De eerste UP trapliften zijn onderweg naar de VS. Volgeladen containers komen binnenkort in de VS aan. U kunt uw units al reserveren en bestellen via www.upstairliftusa.com. Op dit moment schalen we de productie nog meer op, klaar voor meer zendingen in 2021!

UP Traplift breidt uit

mei 2020

UP Traplift breidt uit met een nieuwe en grotere productielocatie om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. De eerste trapliften zijn inmiddels van de band gerold en er zullen er nog veel meer volgen. 

Mei 2020
November 2019

Productie in volle gang!

november 2019

Met veel plezier kunnen we melden dat door de toenemende vraag de productie van de UP traplift flink wordt opgeschroefd. 

Klaar om de markt te veranderen

januari 2020

Natuurlijk stopt het niet bij een innovatieve rail alleen. Uw “UP” traplift houdt ons via wifi op de hoogte van zijn conditie, zodat u gegarandeerd bent van een probleemloze werking en mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, dan kunt u via de intercom van de lift contact opnemen en zorgen wij samen met u voor een veilige oplossing.

De tijd dat een rechter buitenspiegel op uw auto een optie was, is al lang voorbij. Zo is het ook bij onze “UP” trapliften, deze zijn standaard voorzien van een automatisch draaiende stoel zodat u altijd veilig en makkelijk kunt op- en afstappen. Ook hoeft u niet meer te bukken om de voetenplank op te klappen, nadat de armleuningen omlaag staan zal de voetenplank automatisch openklappen. 

DeVi-Stairlift B.V. zet met haar “UP” traplift de nieuwe standaard in herbruikbaarheid en comfort.

Januari 2019
oktober 2019

Dutch Design Week 2019

oktober 2019

De UP traplift is onderscheiden met een GIO (Goed Industrieel Ontwerp) erkenning en heeft daarbij de Excellence Functionaliteit Award gewonnen op de Dutch Design Week in Eindhoven. Daarnaast is de UP traplift tweede geworden voor de publieksprijs op de Dutch Design Week 2019!​

De UP traplift

december 2018

De “UP” traplift brengt daar verandering in. De rail is niet langer van staal maar van aluminium, hetgeen een licht en duurzaam materiaal is. In tegenstelling tot andere modulaire traplift concepten, waarbij soms wel 150 verschillende elementen nodig zijn, bestaat de rail van onze “UP” traplift uit slechts 2 delen, rechte profielen en onze gepatenteerde bochtsegmenten. De gepatenteerde bochtsegmenten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en kunnen zo iedere denkbare bocht vormen. De rechte profielen worden eenvoudig op maat gezaagd en vervolgens voorzien van de benodigde bochtsegmenten om de gewenste vorm aan de rail te geven. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van buigen, lassen of coaten kan onze rail ook weer heel eenvoudig aangepast worden naar nieuwe railvormen, zodat onze “UP” zonder tussenkomst van fabricagehandelingen herplaatst kan worden.

december 2018
oktober 2018

Introductie op de RehaCare beurs

oktober 2018

Op de RehaCare beurs in Düsseldorf was het dan eindelijk zo ver; de officiële internationale introductie van de UP traplift. Dank aan alle bezoekers en de vele positieve feedback die wij hebben mogen ontvangen. We kijken uit naar de toekomst. 

De nieuwe generatie trapliften

december 1996

Na meer dan 20 jaar broeden op de ideale traplift komt DeVi-stairlifts B.V. in 2018 met de “UP” traplift. Oprichter Dennis Vroegindeweij begon in 1996 als productontwikkelaar bij een vooraanstaande Nederlandse trapliftproducent. Inmiddels is hij 12 jaar actief met de organisatie DeVi-Comfort B.V., die mechatronische producten ontwikkelt voor nieuwe, vaak revolutionaire, toepassingen in de industrie en zorg. Gedurende deze periode heeft Dennis zijn interesse in trapliften nooit verloren en komt hij nu met een nieuwe kijk op trapliften. De eerste trapliften zijn gebouwd rond 1930 in Amerika en bestonden uit een stalen rail met daaraan gekoppeld een stoel. Nu bijna 90 jaar later is staal nog steeds het meest gebruikte materiaal voor traplift rails. Helaas is vandaag de dag de rail hét onderdeel van de traplift dat bijna niet te herbruiken is, omdat alle trappen net even anders zijn. Bovendien is de stalen rail een duur en complex deel van de traplift. Tijd voor iets nieuws!

december 1996

UP breidt uit naar India

We zijn zeer verheugd dat we onze gedachten over het herdefiniëren van de traplift konden delen in Elevator World India en dat we de geschiedenis en de ontwikkeling van UP Stairlift in de loop der tijd konden delen.
Februari 2024

UP op de Chinese televisie

Tijdens de 9e China International Silver Industry Exhibition maakte CCTV (Chinese televisie) een item over de beurs en wij waren erbij!
Januari 2024

UP Stairlift Straight - nu verkrijgbaar!

De UP Stairlift Straight is nu verkrijgbaar! Alle functies – zoals intercom, automatische draaistoel boven en onder, WiFi en automatische voetsteun – die u op de traplift met bochten hebt, zijn ook inbegrepen op de rechte traplift. Bovendien zijn alle onderdelen, behalve de motor zelf, volledig uitwisselbaar tussen de gebogen en rechte traplift. De UP traplift is uniek in zijn soort.
December 2023

En de winnaar is...

…UP Traplift van DeVi-Stairlifts! We zijn erg trots dat we op 25 mei tijdens de 11e Asia Pacific Eldercare Innovation Awards de prijs voor ‘Innovatie van het jaar – Hulpmiddelen voor wonen (meubilair)’ hebben ontvangen. De finalisten en winnaars werden geselecteerd door een panel van vooraanstaande juryleden die enkele van de meest prominente bedrijven in de industrie vertegenwoordigen. Bedankt voor de erkenning!
Mei 2023

Magnetische sleutel nu beschikbaar

De joystick op de armleuning van de UP Traplift is ook verkrijgbaar met een magnetische sleutel om onjuist gebruik te voorkomen. De lift werkt dan alleen als de magnetische sleutel op de joystick zit. U kunt de joystick met magnetische sleutel bestellen in de UP webshop (artikelnummer: UP000128)!
Mei 2023

Finalist 11e Asia Pacific Eldercare Innovation Awards!

De UP Traplift is genomineerd in de categorie ‘Innovatie van het jaar – Assistive Living (meubilair)’ voor het beste ondersteunende woonmeubilair dat ageing-in-place en onafhankelijkheid voor oudere volwassenen ondersteunt. UP naar de finale op 25 mei!
Mei 2023

Harmar Mobility exclusieve distributeur USA

Geweldig nieuws! De eerste order aan Harmar Mobility LLC is verzonden. We zijn er trots op dat zij nu onze exclusieve distributeur voor de USA zijn. Bedankt Harmar voor jullie vertrouwen en enthousiasme! We kijken uit naar het begin van een nieuwe weg naar boven.
April 2023

EN81-40:2020 gecertificeerd

Klaar en goedgekeurd! Vanaf 15 april 2023 moeten alle trapliften voldoen aan de nieuwe Europese EN81-40:2020 voorschriften. Het goede nieuws is dat de UP Traplift al een jaar aan deze nieuwe voorschriften voldoet. Dit betekent dat al onze UP Trapliften aan de volgende eisen voldoen:
✅Stoelnivellering om te voorkomen dat de stoel kantelt
✅Veiligheidsgordel met een interne veiligheidsschakelaar die voorkomt dat de klant de lift gebruikt wanneer de gordel niet wordt gebruikt
✅Veiligheidsschakelaars in de armleuningen die voorkomen dat de traplift rijdt wanneer één of beide armleuningen zijn opgeklapt
✅Noodknop om de traplift in geval van nood te stoppen
✅Ingebouwde intercom om in geval van nood contact op te nemen met de servicedesk
✅Besturingssysteem volgens IEC 61508: 2010
Naast EN81-40:2020 voldoet de UP Traplift ook aan de Canadese en Amerikaanse voorschriften (CSA ASME). De veilige weg UP met de UP Traplift!
April 2023

Rehacare 2022

Tijd om terug te blikken op de Rehacare 2022. Wat een geweldige week met veel belangstelling voor de unieke UP Traplift. We hebben eindelijk de kans gehad om in het echt met onze bezoekers te communiceren en de UP Traplift en zijn functies te laten zien. Op naar meer geweldige evenementen!
September 2022

Winnaar SilverEco Award

Wij zijn zeer trots om de SilverEco & Aging Well International award te hebben mogen ontvangen tijdens de Silver Night in Cannes in september. Het was een eer om de vertegenwoordiger van Nederland te zijn en deze prijs persoonlijk in ontvangst te nemen.
September 2022

Meet UP op de Rehacare

Ontmoet UP op de Rehacare in Düsseldorf! Wij zullen aanwezig zijn van 14 t/m 17 september 2022, stand 6B11 om u persoonlijk alles te vertellen over de UP Traplift. Wil je met ons kennismaken? Stuur een e-mail naar info@devi-stairlifts.com en plan nu uw afspraak. We kijken ernaar uit u te ontmoeten! Veiligheid en betrouwbaarheid staan ​​voorop bij de UP Traplift!
September 2022

EN 81-40:2020 Certificaat

Naast de EN 81-40:2008 certificering zijn we erg trots om aan te kondigen dat we nu ook de EN 81-40:2020 certificering hebben ontvangen. Veiligheid en betrouwbaarheid staan ​​voorop bij de UP Traplift!
Juli 2022

Nieuw jaar, nieuw pand

We zijn verhuisd naar een nieuw en groter pand. Om aan de toenemende vraag te voldoen én ruimte te maken voor de productie van de rechte traplift. Nieuwe locatie vanaf 1 Januari 2022: De Veken 250, 1716 KJ Opmeer, Nederland. Alle andere contactgegevens blijven hetzelfde. We verwelkomen u graag in ons nieuwe pand.
Januari 2022

De nieuwe UP Remote Control 2.0

Introductie van de nieuwe UP Remote Control 2.0! Eenvoudig te bedienen en ligt prettig in de hand door het slanke ontwerp. Beweeg de knop gewoon omhoog of omlaag, geen kracht nodig! Nu verkrijgbaar in onze webshop.
December 2021

Nieuwe software versie op alle nieuwe UP Trapliften

Met onze ervaring van de afgelopen twee jaar en de feedback van onze dealers hebben we de software geoptimaliseerd om het installatieproces en de prestaties van de UP Traplift te verbeteren. Als onderdeel van deze nieuwe software hebben we ook de configuratie-app geoptimaliseerd. Alle trapliften geleverd vanaf 6-9-2021, zijn compatibel met versie 10 van de configuratie-app. De nieuwe app wordt geleverd met een verbeterde gebruikerservaring, veiligheidsoptimalisatie, meerdere talen en een registratieknop.
September 2021

Finalist 9e Asia Pacific Eldercare Innovation Awards

Wij zijn een trotse finalist met de UP Traplift in de categorie ‘Innovatie van het jaar – Product’ voor de beste productimplementatie die verbetering van de kwaliteit van leven voor oudere volwassenen aantoont. De virtuele jurering vindt plaats van 5 – 7 oktober 2021 in combinatie met het World Aging Festival (Hybrid Edition) dat dit jaar van 1 – 20 oktober plaatsvindt met meer dan 170 sprekers uit 35 landen. De Asia Pacific Eldercare Innovation Awards erkennen en eren organisaties die zich inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van leven, zorg en geluk voor onze ouderen door middel van hun innovaties in business, bedrijfsvoering en zorgverlening. Dit jaar zijn er in totaal meer dan 200 inzendingen ontvangen en hebben wij de finaleronde van de OSCARS van de ouderenzorgsector gehaald!
Augustus 2021

Nieuw: configurator app

De nieuwe en verbeterde configurator app is vanaf nu beschikbaar voor alle nieuwe UP trapliften! De nieuwe app is gebruiksvriendelijker en heeft o.a. een vereenvoudigde WiFi-verbinding en stabiele VoIP-verbinding.
Januari 2021

UP Stairlift USA

De eerste UP trapliften zijn onderweg naar de VS. Volgeladen containers komen binnenkort in de VS aan. U kunt uw units al reserveren en bestellen via www.upstairliftusa.com. Op dit moment schalen we de productie nog meer op, klaar voor meer zendingen in 2021!
December 2020

UP Traplift breidt uit

UP Traplift breidt uit met een nieuwe en grotere productielocatie om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. De eerste trapliften zijn inmiddels van de band gerold en er zullen er nog veel meer volgen. 
Mei 2020

Productie in volle gang!

November 2019

Klaar om de markt te veranderen

Natuurlijk stopt het niet bij een innovatieve rail alleen. Uw “UP” traplift houdt ons via wifi op de hoogte van zijn conditie, zodat u gegarandeerd bent van een probleemloze werking en mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, dan kunt u via de intercom van de lift contact opnemen en zorgen wij samen met u voor een veilige oplossing. De tijd dat een rechter buitenspiegel op uw auto een optie was, is al lang voorbij. Zo is het ook bij onze “UP” trapliften, deze zijn standaard voorzien van een automatisch draaiende stoel zodat u altijd veilig en makkelijk kunt op- en afstappen. Ook hoeft u niet meer te bukken om de voetenplank op te klappen, nadat de armleuningen omlaag staan zal de voetenplank automatisch openklappen.  DeVi-Stairlift B.V. zet met haar “UP” traplift de nieuwe standaard in herbruikbaarheid en comfort.
Januari 2019

Dutch Design Week 2019

De UP traplift is onderscheiden met een GIO (Goed Industrieel Ontwerp) erkenning en heeft daarbij de Excellence Functionaliteit Award gewonnen op de Dutch Design Week in Eindhoven. Daarnaast is de UP traplift tweede geworden voor de publieksprijs op de Dutch Design Week 2019!
Oktober 2019

De UP traplift

De “UP” traplift brengt daar verandering in. De rail is niet langer van staal maar van aluminium, hetgeen een licht en duurzaam materiaal is. In tegenstelling tot andere modulaire traplift concepten, waarbij soms wel 150 verschillende elementen nodig zijn, bestaat de rail van onze “UP” traplift uit slechts 2 delen, rechte profielen en onze gepatenteerde bochtsegmenten. De gepatenteerde bochtsegmenten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en kunnen zo iedere denkbare bocht vormen. De rechte profielen worden eenvoudig op maat gezaagd en vervolgens voorzien van de benodigde bochtsegmenten om de gewenste vorm aan de rail te geven. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van buigen, lassen of coaten kan onze rail ook weer heel eenvoudig aangepast worden naar nieuwe railvormen, zodat onze “UP” zonder tussenkomst van fabricagehandelingen herplaatst kan worden.
December 2018

Introductie op de RehaCare beurs

Oktober 2018

De nieuwe generatie trapliften

Na meer dan 20 jaar broeden op de ideale traplift komt DeVi-stairlifts B.V. in 2018 met de “UP” traplift. Oprichter Dennis Vroegindeweij begon in 1996 als productontwikkelaar bij een vooraanstaande Nederlandse trapliftproducent. Inmiddels is hij 12 jaar actief met de organisatie DeVi-Comfort B.V., die mechatronische producten ontwikkelt voor nieuwe, vaak revolutionaire, toepassingen in de industrie en zorg. Gedurende deze periode heeft Dennis zijn interesse in trapliften nooit verloren en komt hij nu met een nieuwe kijk op trapliften. De eerste trapliften zijn gebouwd rond 1930 in Amerika en bestonden uit een stalen rail met daaraan gekoppeld een stoel. Nu bijna 90 jaar later is staal nog steeds het meest gebruikte materiaal voor traplift rails. Helaas is vandaag de dag de rail hét onderdeel van de traplift dat bijna niet te herbruiken is, omdat alle trappen net even anders zijn. Bovendien is de stalen rail een duur en complex deel van de traplift. Tijd voor iets nieuws!
December 1996

Wij helpen u graag verder!